ekopoanik.rs


Apartman "Racić" se nalazi na izuzetnoj lokaciji na Kopaoniku, na samom vrhu Vikend naselja (1450m nadmorske visine) uz glavni magistralni put Kopaonik-Raška koji vodi do centra Kopaonika (2.3 km). Put se redovno održava u zimskom periodu, što obezbeđuje nesmetani prilaz u svim uslovima. Iz Vile se pruža pogled ka vrhovima Kopaonika i prema panorami čitavog Vikend naselja. Najbliža ski staza i žičara je Sunčana dolina na oko 1 km od apartmana. Apartman poseduje svoj parking ispred kuće koji je osvetljen i uvek očišćen, kao i prostor za odlaganje skija u podrumu objekta. Apartman je površine 33 m2 i sadrži: dnevni boravak sa kuhinjskim delom, terasu, hodnik, spavaću sobu i kupatilo.
Dnevni boravak sa čajnom kuhinjom, osvetljen sa tri strane i sa izlaskom na terasu pruža predivan pogled na južnu padinu Kopaonika. U dnevnom boravku se nalazi i kauč na razvlačenje (mogućnost spavanja dve osobe). U izdvojenoj spavaćoj sobi se nalaze 3 kreveta (francuski +krevet za jednu osobu). Maksimalni kapacitet za 5 osoba, a optimalni je za 4 osobe.
Kao poseban kvalitet navodimo sopstveno centralno grejanje apartmana sa mogućnošću korišćenja 24h uz programiranje temperature po želji. Apartman je veoma lepo i kvalitetno uredjen i sadrži sve što je potrebno za prijatan i nesmetan boravak gostiju (WiFi, TV, CD player, društvene igre, knjige).

U blizini se nalaze dva restorana, mini-market, hotel sa spa centrom, ski bus i taksi stanica.
Izdavanje tokom cele godine!


Apartman "Racić"

Apartman poseduje svoj parking ispred kuće koji je osvetljen i uvek očišćen, kao i prostor za odlaganje skija u podrumu objekta. Apartman je površine 33 m2 i sadrži: dnevni boravak sa kuhinjskim